Cum folosesc Portofelul electronic

Gandeste-te cat de usor iti poti promova anunturile fara a mai fi nevoie sa treci prin toti pasii de plata. Incarci o data, promovezi cate anunturi vrei.

Cum imi incarc portofelul electronic?

In coltul din dreapta sus (chiar sub butonul de adaugare anunt)  se afla soldul contului tau, asa cum apare in imaginea de mai jos.

Click pe butonul „Incarca” pentru a ajunge in pagina din care iti alegi valoare cu care incarci portofelul electronic OLX.

incarca_portofelul-electronic

 

Dupa ce ai ales valoarea cu care doresti sa iti incarci contul, trebuie doar sa dai click pe butonul „Plateste” pentru a merge direct in pagina de plata (in cazul acesta, singura modalitate de plata disponibila este prin card online).

plateste

 

Imediat ce ai primit confirmarea de plata, vei observa in contul tau soldul cu valoarea pe care ai platit-o.

cont_incarcat

Ce pot cumpara cu banii din portofelul electronic?

Odata incarcat, portofelul electronic OLX poate fi utilizat ca si o alternativa la modalitatile de plata disponibile (SMS/Card online), pentru achizitionarea oricarui serviciu platit pe OLX.

Practic, castigi mai mult timp pentru tine, incarci portofelul electronic OLX o singura data si faci si mai rapid orice plata de care ai nevoie.

Trebuie sa stii ca banii din portofelul electronic nu ii vei putea utiliza la achizitionarea produselor pe care le gasesti pe OLX.

Cum folosesc portofelul electronic OLX?

In continuare, iti lasam un exemplu pentru promovarea anunturilor prin intermediul portofelului electronic, insa aceiasi pasi sunt valabili pentru orice alt serviciu cu plata.

  1. 1
    Din contul tau, intri in lista cu anunturile tale postate pe OLX si dai click pe butonul "Promoveaza".

  2. 2
    In pagina urmatoare trebuie sa selectezi perioada de promovare pentru respectivul anunt.

  3. 3
    Alegi modalitatea de plata "Prin contul OLX", dai click pe butonul "Plateste" si gata, anuntul tau este promovat.

Incarca acum portofelul electronic »
Incarci o singura data si faci rapid orice plata de care ai nevoie!
Spune-le şi altora: